Integratie

Integratie

Integratie is een heel belangrijk deel van je proces. Want je kan de meest waardevolle inzichten meekrijgen, als je er niets mee (kan) doen in je dagelijkse leven, blijf je soms met een gemengd gevoel achter. Wat nu dan?

Meestal voelen deelnemers zich kalm en licht na een MindTravellers-reis. Ze zijn blij met wat ze hebben meegemaakt en met de inzichten die ze hebben opgedaan. Ze voelen zich klaar om hun ervaringen in hun leven te integreren. Door er zelf over na te denken of erover te praten met de mensen om hen heen.

Het kan ook zijn dat er pijnlijke thema’s zijn aangestipt waar je graag nog eens met ons over wilt praten. Dat kan natuurlijk en wij staan voor je klaar. Voor het verwerken en integreren van je ervaringen ben je bij ons van harte welkom.

Mocht je een professionele integratie coach willen spreken, kunnen we je helpen aan iemand uit ons netwerk. Dit kan handig zijn als je een beetje in de war of angstig bent over wat je hebt meegemaakt.

Of als je op basis van nieuwe inzichten veranderingen in je leven wilt aanbrengen, maar niet weet hoe.

Van het conceptuele naar de realiteit

Psychedelische integratie is een essentieel onderdeel van de psychedelische ervaring, omdat het de activiteit is, die de inzichten reëel maakt.

Het is het werk dat het inzicht verplaatst van het conceptuele naar de realiteit waar we in leven.

× Chat