Special Interest Group – LGBTQI

Inclusiviteit en diversiteit zijn kernwaarden van MindTravellers

Voor een diepgaande transformatie, empowerment en zelfontdekking

Wij, bij MindTravellers, begrijpen de unieke uitdagingen en vragen waarmee LGBTQ+-individuen worden geconfronteerd, en we hebben een ruimte gecreëerd om de genezing en groei van homoseksuele, biseksuele, transgender en queer mannen te eren en te ondersteunen in de vorm van een transformerende Psilohuasca- of andere plantmedicijn ervaring. De meeste deelnemers kiezen voor psilohuasca dus daar zullen we hier dieper op ingaan.

Psilohuasca, een krachtig entheogeen brouwsel wordt al eeuwenlang door inheemse gemeenschappen gebruikt voor spirituele verkenning, zelfontdekking en emotionele en fysieke genezing. Dit oude medicijn heeft het potentieel om deuren te openen naar diepe introspectie, trauma’s uit het verleden los te laten, contact te maken met innerlijke wijsheid en persoonlijke transformatie te bevorderen.

Tijdens deze ceremonie beginnen we aan een diepgaande reis van zelfonderzoek en genezing, gefaciliteerd door ervaren gidsen die goed thuis zijn in zowel de plantmedicijn-tradities als de specifieke behoeften van de LGBTQ+-gemeenschap.

Veilig, inclusief en koesterend

Het is onze bedoeling om een veilige, inclusieve en koesterende ruimte te creëren waar je je authentieke zelf volledig kunt omarmen en steun en verbinding kunt vinden met andere LGBTQ+ mannen die op een vergelijkbaar pad zijn!

Waarom een plantmedicijn ceremonie voor LGBTQ+

LGBTQ+-individuen kunnen soms geconfronteerd worden met het verbergen of onderdrukken van hun ware zelf omwille van sociale normen en verwachtingen. Een plantmedicijn ceremonie kan een ruimte bieden waarin we ons vrij voelen om onze authentieke zelf te uiten en te omarmen wie we werkelijk zijn.

​Plantmedicijnen kunnen de geest openen en diepe inzichten bieden in ons innerlijke landschap. Voor LGBTQ+-leden kan dit een waardevolle gelegenheid zijn om identiteit, persoonlijke doelen en verlangens te verkennen en te versterken. Waarbij we ons realiseren dat de keuze voor een plantmedicijn ceremonie altijd persoonlijk is en dat niet alle LGBTQ+-leden per se behoefte hebben aan een ceremonie gericht op hun identiteit. Sommige mensen kunnen zich even goed voelen in algemene plantmedicijn ceremonies, terwijl anderen juist een specifieke gemeenschap en omgeving willen omringd door mensen die vergelijkbare ervaringen delen.

​Het creëren van inclusieve ruimtes en mogelijkheden voor heling en bewustzijnsverruiming is van groot belang, en plantmedicijn ceremonies kunnen een waardevol instrument zijn voor individuen in de LGBTQ+-gemeenschap om zichzelf te verrijken en te omarmen.

Even voorstellen - Anas
Jouw ceremonieleider

Graag stellen we je voor aan Anas, de ceremonieleider die je zal begeleiden tijdens deze transformatieve reis. Anas is niet alleen een spiritueel persoon, maar ook een homoseksuele man die zijn diepgaande inzicht en persoonlijke ervaring meeneemt naar de ceremonie. Met zijn deskundigheid en compassievolle begeleiding zal hij een krachtige en veilige ruimte creëren voor jouw heling en transformatie.

Visie

Ons doel is om een ondersteunende en inclusieve omgeving te bieden waarin de stemmen en ervaringen van diversiteit worden gevierd en versterkt, en waarin een gevoel van verbondenheid en empowerment wordt gestimuleerd.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze ceremonie, geleid door een ervaren team dat zich specifiek richt op de behoeften van de LGBTQ+-gemeenschap, creëren we een veilige ruimte waarin je je innerlijke landschap kunt verkennen, emotionele lasten kunt loslaten en in contact kunt komen met je authentieke zelf. Onze facilitators zullen gedurende de hele reis begeleiding, ondersteuning en de nodige integratiehulp bieden, zodat je je gehoord en begrepen voelt in een compassievolle omgeving.

× Chat