Programma's

Ontdek vanuit een ruimer bewustzijn, wat je kan helpen met het opruimen van blokkades

Grote stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling?

Ga dan op reis met MindTravellers. Op een innerlijke reis naar onbekende, onontgonnen gebieden in jezelf. Naar de plek waar je toegang krijgt tot andere perspectieven en verhelderende antwoorden. Een bestemming die je met gewone gesprekken niet snel bereikt. Een Psilohuasca ervaring, Hawaiian Baby Woodrose of een Magic Truffel ervaring kan je enorm verrijken.

Met behulp van onze plantenmedicijnen daal je af in jezelf om nieuwe gebieden te verkennen. Je onderbewustzijn laat je verrassende panorama’s zien. Inzichten en wijsheid om belangrijke levensvragen met een andere blik te onderzoeken. Zo kun je oude blokkades transformeren vanuit de diepste laag van je zijn.

Spreekt dit je aan? Boek dan een plant medicijn sessie bij MindTravellers of neem contact op voor meer informatie

Ga naar een diepe laag van bewustwording en emotionele verwerking bij MindTravellers

Psilohuasca Ceremonie

Ervaar de bijzondere combinatie van visionaire planten met psilocybine, die je op een diepe reis van zelfverkenning en innerlijk ontwaken leidt.

Magic Truffle Ceremonie

Vind je  innerlijke kompas en maak  ruimte voor je gevoelens in plaats van deze te ontkennen.

Lees meer over onze magic truffle ceremonies

Hawaiian Baby Woodrose Ceremonie

Ga op een uniek pad van introspectie met onze Hawaiian Baby Woodrose-ceremonies, waarbij je de diepten van je bewustzijn verkent met deze bijzondere visionaire plant.

Sessie informatie

MindTravellers biedt verschillende psychedelische reizen aan. Dit kan individueel of in kleine groepen (4 tot 8 personen). Er zijn ook groepssessies tot maximaal 10 personen.

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag vinden privésessies plaats. Groepssessies zijn er op Zaterdag en starten om 12.00 uur tot de volgende dag Zondag, circa 11.30.

​Hoe ziet het eruit?

We starten met een informatie sessie van een uur, waarin we alles uitleggen. Dan begint de ceremonie met het zetten van een intentie, op een ceremoniële manier en dan begint je innerlijke reis.

Meestal duurt dit tussen de zes en acht uur, iedereen bepaalt zelf wanneer hij klaar is, zonder tijdsdruk. Tijdens je reis wordt de speciaal samengestelde playlist, afgewisseld met zelfgemaakte muziek door de begeleiders met eigen instrumenten. Je maakt van alles mee, de muziek voert je mee naar diverse avonturen.

Na je reis is er een lichte vegetarische maaltijd, gevolgd door een sharing, waarbij je deelt wat je wilt delen. Dat is een belangrijk onderdeel van je integratieproces.

Na de innerlijke reis, iedereen op zijn eigen tempo, krijg je een gezonde soep en een lichte (vegetarische) maaltijd. De ervaring leert, dat mensen vaak moe zijn en op tijd willen gaan slapen. De slaapplaatsen zijn ook voor jullie klaargemaakt, je wordt volledig ontzorgd!

De volgende ochtend ontbijten we rond 08.00 uur en starten we rond 09.00 met de sharing. Dat betekent dat je de gelegenheid krijgt om met de groepsgenoten te delen wat je wil delen over je ervaring. Vervolgens maken we een mooie rustige wandeling langs de rivier de Lek. Voor de liefhebbers kunnen we een ‘Wim Hof duik’ nemen of lekker naar de wolken staren of in stilte zijn met de natuur.

Als het regent, of als de groep daarvoor kiest kunnen we in plaats van wandelen ook een doek te maken (alle spullen staan klaar voor jullie), waarop je zonder woorden uiting kan geven aan je ervaring. Jullie kunnen deze aan de rest van de groep tonen en toelichten- voor zover en als- je dat wilt. Zo hebben we genoeg tijd voor- en met elkaar om weer rustig te landen. Dat zijn ook hele fijne momenten van dit weekend.

Mocht je een professionele integratie coach willen spreken, kunnen we je helpen aan iemand uit ons netwerk. Dit kan handig zijn als je een beetje in de war of angstig bent over wat je hebt meegemaakt.

Of als je op basis van nieuwe inzichten veranderingen in je leven wilt aanbrengen, maar niet weet hoe.

Screening

Na je registratie ontvang je een vragenlijst van ons via de mail. Voor jouw en onze veiligheid

vragen wij je om deze zo volledig mogelijk en eerlijk in te vuilen. Deze vragen gaan over je lichamelijke en mentale gezondheid.

Ook zijn er vragen over je motivatie waarom je graag mee wilt doen als deelnemer en wat je verwachtingen zijn. Want 1 ding weten we zeker; het gaat altijd anders zijn dan je verwacht. Je kunt er veel over lezen maar de ervaring is zoveel meer en rijker dan wat je kan vinden online of in boeken.

Als je vragen hebt, neem gerust contact op

Samenwerking Universiteit van Maastricht

Maastricht Universiteit doet samen met MindTravellers en andere partijen grensverleggend onderzoek naar de invloed van Plant Medicijnen op gezondheid en welzijn.
Dr. Kim van Oorsouw, psychofarmacoloog aan deze universiteit, doet onderzoek om de levensveranderende ervaringen wetenschappelijk te verklaren. Wat gebeurt er precies in de hersenen als je onder invloed bent van plantmedicijnen?

Onderzoek met hersenscans heeft aangetoond dat het plantenmedicijn de activiteit in de hersenen verhoogt. Hierdoor ontstaan nieuwe vertakkingen en nieuwe verbindingen. Dit maakt het mogelijk om gebeurtenissen uit het verleden opnieuw te evalueren. Daarnaast worden de korte en lange termijn effecten in kaart gebracht. Recente bevindingen tonen aan dat het maken van een reis met een Plant Medicijn een positief effect heeft op de kwaliteit van leven en stress, angst en depressie vermindert.

Voorbereiding

Om het meeste uit je reis te halen is het van belang om je zelf energetisch voor te bereiden. Dat betekent dat je het beste geen zuivelproducten en rood vlees kunt eten voorafgaand aan de reis. We adviseren om zo natuurlijk mogelijk te eten en daar ongeveer 2 weken vantevoren mee te beginnen. Op deze wijze kun je zo ‘schoon mogelijk’ starten met je reis. Het helpt ook om je zelf bewust voor te bereiden. Lees meer over ons dieetadvies in de FAQ

Intenties

Net als het hebben van een motivatie om een reis bij ons te maken, is het belangrijk om je intentie helder te krijgen. Op deze wijze kun je het meeste uit je reis halen. Wat hoop je met je reis te bereiken, wat wil je er graag uit halen? Een voorbeeld kan zijn; ‘ik wil graag leren wat voor mij belangrijk is op dit moment’. Of ‘wat is mijn eigen rol in ….. ‘

Denk hier de dagen voor je reis alvast over na, of schrijf een aantal ideeën op. In de groepsessies is er een speciaal moment om je intentie te delen als je dat wilt, iedereen krijgt een kaars die aangestoken wordt met het zetten van je intentie voor je reis. Zodat je dat als kompas kan gebruiken tijdens je reis.

× Chat