Over ons

Our teamwork makes the dreamwork

Wie zijn we?

MindTravellers zijn een groep mensen die positief en nieuwsgierig in het leven staan en houden van ons mensen, en onze natuur. Persoonlijke ontwikkeling, groei en transformatie zijn erg belangrijk voor ons.

Toen we zelf kennis maakten met de helende krachten van Psilohuasca en andere psychedelische stoffen, werden we getroffen door de magische, helende werking ervan. Er ging letterlijk een hele nieuwe wereld voor ons open.

"The best way to find yourself, is to lose yourself in the service of others"

Ons werk is onze passie

Wij vinden dit werk heel inspirerend. Ons werk is onze passie en we zijn blij dat we al veel mensen een stap verder hebben kunnen brengen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Wij willen jou ook de mogelijkheid bieden, om deze diepere laag te ervaren. Zodat jij, net als wij, een andere blik op jezelf en je eigen leven kunt werpen. We bieden je een ontspannen setting waar je je thuis zult voelen.

Waar je je veilig zult voelen. En waar je je volledig durft over te geven aan de ervaring die je te wachten staat.We worden omringd door een fantastisch team van begeleiders. Zij hebben een therapeutische achtergrond en zijn zeer ervaren in het begeleiden van MindTravellers reizen. Mindtravellers voelt als een familie. Ons teamwork makes the dream work!

Onze visie

Wij staan voor een combinatie van traditionele kennis en modern onderzoek. Onze ceremonies worden gegeven vanuit een zelfontwikkelings insteek. Omdat wij zelfkennis als het begin van alle wijsheid zien. Zelfkennis krijg je met behulp van het plant medicijn.

Wij werken samen met het plantmedicijn, met respect voor het mystieke en spirituele aspect en zonder dat het op een sjamanistische manier is.
We laten de spirit van de Psilohuasca jouw proces bepalen en zijn er om jou te helpen, zonder dat we het proces sturen. Want dat doet je inner healing wisdom, je eigen kompas. Er zijn bij ons dan ook geen groepsactiviteiten of dans. Daar hebben we bewust voor gekozen.

Onze samenwerking met de universiteit van Maastricht is erg belangrijk voor ons, omdat we zo een steentje bijdragen aan de moderne wetenschap zodat het voor iedereen makkelijker toegankelijker wordt in de toekomst, om Psilohuasca te gebruiken.

Onze relatie met de natuur

Wij houden van de natuur.

Ervaringen met plantmedicijnen brengen je dicht bij de natuur. Je ervaart dat je er onderdeel van bent, en onderdeel van een groter geheel. Alles is natuur, jij bent natuur: daar mag je trots op zijn en heb je er nog meer respect voor na je reis. De Plantmedicijnen brengen je terug naar de kern, naar de bron waar al het leven vandaan komt.

In de weekend ceremonie maken we op de tweede dag na de sharing een wandeling door de mooie natuur die vlakbij de ceremonie ruimte is.

We komen dan uit ons hoofd met een stiltewandeling of een frisse duik in de rivier. Zo ervaar je dat je connectie met de natuur belangrijk is voor een gevoel van balans.

× Chat