Psilohuasca; een legaal alternatief voor Ayahuasca

Psilohuasca en Truffel Ceremonies bij MindTravellers: Een Veilige en Legale Alternatief voor Ayahuasca

Bij MindTravellers zijn we trots op onze zorgvuldige en veilige aanpak voor het faciliteren van Psilohuasca en Truffel ceremonies. Omdat ayahuasca illegaal is bieden wij deze niet aan. In plaats daarvan richten we ons op psilohuasca, een even prachtig en krachtig alternatief zonder de juridische risico’s.
Inschrijving en Voorbereiding

  1. Aanmelding: Het proces begint met inschrijven en controleren van mogelijke contra-indicaties op basis van je antwoorden. Dit is cruciaal om de veiligheid en geschiktheid van de ceremonie te waarborgen.
  2. Dieet: Twee weken voor de ceremonie start je met een speciaal dieet. Vermijd vlees, koffie, drugs, alcohol, medicijnen (in overleg met ons en je arts), neusspray en supplementen. Dit dieet is strikter voor psilohuasca vanwege de aanwezigheid van MAO-remmers. Dit dieet helpt je lichaam en geest zich beter voor te bereiden, wat het effect van de ceremonie versterkt.

De Ceremoniedag in Culemborg

  1. Welkom en Kennismaking: Bij aankomst beginnen we met een voorstelrondje zodat iedereen elkaar een beetje leert kennen. Dit helpt een veilige en vertrouwde omgeving te creëren.
  2. Infosessie: Vervolgens houden we een infosessie van ongeveer een uur. Hierin geven we gedetailleerde informatie over wat je kunt verwachten, de werking van psilohuasca en truffels, en hoe je je het beste kunt overgeven aan de ervaring.

De Ceremonie
Psilohuasca: Deze ceremonie combineert psilocybine (uit paddestoelen of truffels) met een MAOI. Psilohuasca biedt een krachtige spirituele ervaring, helpt gebruikers om diepere lagen van hun bewustzijn te verkennen en de goddelijkheid in zichzelf te ontdekken. Het voordeel van psilohuasca is dat het legaal en veiliger is, waardoor deelnemers zich volledig kunnen concentreren op hun innerlijke reis zonder zorgen en spanningen hierover..
Truffel Ceremonie: Gericht op innerlijke reis en bewustzijnsverruiming, vaak ondersteund door ademhalingsoefeningen en rustige muziek. Truffelceremonies zijn meestal milder in hun effect dan psilohuasca, maar kunnen nog steeds diepe inzichten en emotionele heling bieden.
Na de Reis

  1. Vegetarische Maaltijd: Na de ceremonie genieten we van een voedzame vegetarische maaltijd. Dit helpt om weer te aarden en energie terug te krijgen na de intense ervaring.
  2. Overnachting: Iedereen blijft slapen op de locatie om rustig na te kunnen rusten en de ervaringen te laten bezinken.
  3. Ontbijt en Sharing: De volgende ochtend om 08.00 uur is er een gezamenlijk ontbijt, gevolgd door een sharing sessie. Tijdens deze sessie delen deelnemers hun ervaringen en luisteren ze naar de verhalen van anderen. Dit helpt om de reis beter te begrijpen en om de inzichten om te zetten in concrete plannen, zoals betere keuzes maken, meer sporten, of zaken loslaten die niet meer passen.

Door woorden te geven aan je ervaring en te luisteren naar de verhalen van anderen, kun je diepere inzichten verkrijgen en een grotere verschuiving in je welzijn ervaren. Dit proces kan bijdragen aan persoonlijke groei en een dieper gevoel van vervulling.
Het Voordeel van Psilohuasca
Psilohuasca biedt een unieke combinatie van de voordelen van ayahuasca en psilocybine, maar met extra voordelen die het een aantrekkelijke keuze maken. Omdat psilohuasca legaal is, kunnen ceremonies openlijk en veilig worden georganiseerd. Dit betekent dat deelnemers zich minder zorgen hoeven te maken over de legaliteit en zich volledig kunnen concentreren op hun innerlijke reis.
Daarnaast biedt psilohuasca vergelijkbare diepgaande spirituele en emotionele ervaringen als ayahuasca. Het helpt gebruikers om contact te maken met hun onderbewustzijn, hun angsten onder ogen te zien en te transformeren, en een diepere verbinding met zichzelf en de wereld om hen heen te ervaren. Door de combinatie van psilocybine en MAOI’s kunnen deelnemers profiteren van de synergetische effecten die leiden tot intense visioenen en inzichten.
Het strikte dieet en de zorgvuldige voorbereiding die nodig zijn voor psilohuasca versterken de effecten van de ceremonie. Deze voorbereiding zorgt ervoor dat het lichaam en de geest schoon en ontvankelijk zijn, waardoor de ervaring intenser en betekenisvoller wordt.
Conclusie
Bij MindTravellers zijn we trots op de manier waarop we Psilohuasca en Truffel ceremonies faciliteren. Onze zorgvuldige en veilige aanpak zorgt ervoor dat elke deelnemer een diepgaande en betekenisvolle ervaring kan hebben. Psilohuasca springt eruit door zijn legaliteit en veiligheid, terwijl het nog steeds vergelijkbare krachtige ervaringen biedt als ayahuasca. De ceremonies worden zorgvuldig begeleid en vinden plaats in een veilige, ondersteunende omgeving, waardoor deelnemers zich volledig kunnen overgeven aan hun innerlijke reis en de inzichten die daaruit voortkomen kunnen integreren in hun dagelijks leven.
Bij MindTravellers geloven we in de kracht van deze ceremoniële reizen en de positieve impact die ze kunnen hebben op het leven van onze deelnemers. Onze toewijding aan veiligheid, voorbereiding en integratie maakt ons trots op wat we doen en hoe we het doen. We nodigen je uit om deze reis met ons te maken en de diepgaande voordelen van psilohuasca en truffels zelf te ervaren.

× Chat