Bienvenue

Voyageurs de l'esprit

Cérémonies d'éveil intérieur avec les plantes médicinales

Faites votre voyage lors des plus grandes cérémonies de phytothérapie professionnelles, sûres et légales des Pays-Bas.

"The best way to find yourself, is to lose yourself in the service of others"

Mindtravellers, une atmosphère sûre et chaleureuse

Nous avons créé un environnement calme, chaleureux et affectueux où vous vous sentirez rapidement comme chez vous. Un lieu où vous pouvez vous abandonner pleinement à l’expérience qui vous attend. MindTravellers ne vous emmène pas seulement à la découverte de votre conscience, mais s’occupe également de votre bien-être physique et émotionnel.

Notre environnement propre, chaleureux et accueillant constitue la toile de fond parfaite pour vos expériences intérieures profondes, vous permettant d’embrasser le voyage avec aisance et confort. Après un voyage intérieur intense avec des psychédéliques, le repos et la récupération sont essentiels.

La participation à une cérémonie vous permet de partager pleinement l’expérience lors du partage le lendemain. En mettant des mots sur votre expérience, tout commence à avoir un sens et le « nouveau plan » (arrêter l’alcool, ne plus avoir peur, etc.) devient plus réalisable. Après le partage, nous pourrons faire une promenade afin que vous vous réveilliez frais et dispos pour commencer la nouvelle journée.

Nous vous invitons à vous joindre à nous pour ce voyage transformateur, en sachant que vous êtes entre des mains sûres et bienveillantes.

Bienvenue!

Au-delà de l'Ayahuasca, Expériences transformatrices

L’ayahuasca est un élixir spirituel traditionnel de l’Amazonie. Une cérémonie de l’ayahuasca offre de profondes perspectives personnelles, mais elle est illégale aux Pays-Bas.

C’est pourquoi MindTravellers ne propose pas de cérémonie d’ayahuasca, mais se concentre sur d’autres cérémonies très similaires qui changent la vie. Ces cérémonies, qui se déroulent dans un environnement serein et aimant, vous soutiennent physiquement et émotionnellement dans votre voyage de découverte de soi.

Au lieu d’un voyage à l’ayahuasca, MindTravellers propose une alternative sûre où vous pouvez vivre une expérience intérieure profonde.

Bienvenue à MindTravellers!

Accéder à un niveau de conscience et de traitement émotionnel plus profond chez MindTravellers

Cérémonie du Psilohuasca

Faites l’expérience de l’extraordinaire combinaison de plantes visionnaires et de psilocybine, qui vous entraîne dans un profond voyage d’exploration de soi et d’éveil intérieur.

Cérémonie de la truffe magique

Trouvez votre boussole intérieure et faites de la place pour vos sentiments au lieu de les nier.

En savoir plus sur nos cérémonies de la truffe magique

Cérémonie hawaïenne de la rose des bois

Embarquez sur un chemin unique d’introspection avec nos cérémonies hawaïennes de Baby Woodrose, en explorant les profondeurs de votre conscience avec cette plante visionnaire spéciale.

Les MindTravellers s'expriment

Vous franchissez des étapes importantes dans votre développement personnel ?

Alors partez en voyage avec MindTravellers. Un voyage intérieur dans des zones inconnues et inexplorées de vous-même. L’endroit où vous pouvez accéder à d’autres perspectives et à des réponses éclairantes. Une destination qu’il n’est pas facile d’atteindre avec des conversations ordinaires. Une expérience de Psilohuasca ou de truffe magique peut vous enrichir considérablement.

Grâce à nos plantes médicinales, vous descendez à l’intérieur de vous-même pour explorer de nouveaux territoires. Votre subconscient vous montre des panoramas surprenants. Des idées et une sagesse pour explorer les questions importantes de la vie d’un point de vue différent. Cela vous permet de transformer les blocages récurrents et de devenir la personne que vous voulez vraiment être.

Cela vous intéresse-t-il ? Pour en savoir plus sur les expériences MindTravellers et Magic Truffle, cliquez ici.

MindTravellers
5.0
Basé sur 239 avis
powered by Google
Jaap LuchiesJaap Luchies
21:39 03 Apr 24
MrMikejee1337MrMikejee1337
15:11 27 Mar 24
Met veel liefde verbleven er werd super goed voor je gezorgd!!
Marcel de VoerMarcel de Voer
14:22 26 Mar 24
Een hele fijne ervaring (reis) gehad en wat een fijne en liefde volle mensen.
Cathy VloedbeldCathy Vloedbeld
16:56 24 Mar 24
Prachtige ceremonie vol met liefdevolle mensen die je goed helpen en begeleiden. Een erg mooie ervaring.
Etienne CassartEtienne Cassart
13:23 18 Mar 24
Het was een primeur voor mij (absoluut de eerste, ik heb nog nooit iets "geproefd"). De ervaring was 100% positief. De omgeving en de mensen die ons vergezellen zijn aangenaam. We kregen antwoord op al onze vragen en de uitleg was werkelijk overvloedig. Ik heb mij op geen enkel moment onzeker gevoeld, ondanks de spectaculaire en zeer introspectieve effecten. Muziek neemt letterlijk de controle over de hersenen over. Heerlijk ! Na de ceremonie is er ook een interessante debriefing. De maaltijden en slaapomstandigheden zijn ook erg goed. Ik heb gereisd (een beetje, veel, ik weet het niet omdat het de enige keer was)... ik heb ervan genoten. In alle gevallen kwam ik er een beetje "uitgeput" uit, maar volledig ontspannen van alle spanningen (stress, ruggengraat, knieën). Het heeft mij veel goeds gedaan en ik mis de muziek enorm. Voor het overige voel ik geen enkele verslaving, behalve het verlangen om verder te gaan op een andere reis. Even later is het een kwestie van niet overdrijven en in ieder geval wachten op de gunstige effecten in de weken die volgen. Ik adviseer iedereen!
anne suttelsanne suttels
07:32 18 Mar 24
Onderweg naar collumborg had ik wat zenuwen maar bij aankomst was het onthaal zéér aangenaam. Vriendelijk onthaal, mijn reis was mooi. Ik heb ervaren wat echte liefde is en ik wil dit vasthouden en aan mijn medemens meegeven. Ik ben Wel niet diep genoeg kunnen gaan door allerlei factoren rond mij en daarom zal ik zeker nog eens terug gaan. Ze hebben daar heel goed voor ons gezorgd, ze zijn echt zo lief en bekommerd om ons . Ik wil dit aan iedereen die het nodig heeft zeer aanbevelen. Dankjewel aan alle lieve mensen daar aanwezig voor ons.♥️♥️♥️
M. vd VM. vd V
23:19 10 Mar 24
Vandaag is het 1 jaar geleden dat ik bij jullie mijn reis heb gemaakt. Iedere dag ben ik nog dankbaar dat ik dat heb gedurfd en heb gedaan. Het geeft mij zoveel inzicht, kennis en kracht in moeilijkere tijden. Vandaag sta ik extra stil bij wat ik toen gekregen heb ❤️
Mustafa yazilitasMustafa yazilitas
11:39 05 Mar 24
Ik heb dit meerdere malen gedaan in het verleden, maar jullie zijn de beste begeleiders wat ik ooit heb gehad. En de bezoekers, de gasten, de reizigers, de dag erna heb ik zoveel wijsheden van hun gehoord na hun reis, dat ik het gevoel had dat ze mij die verhalen moesten vertellen, dat is wat ik van hun moest horen en zien., een gezamenlijke ervaring delen.... Net of ze mij ook aan het begeleiden waren... en ik hun...
SandraSandra
18:07 22 Feb 24
Wat een waanzinnige ervaring! Ik zou het iedereen aanraden… Zo bevrijdend! Het was ontzettend heftig, alle emoties zijn voorbij gekomen maar ik voel me zo heerlijk. Alsof ik 10 rugzakjes af heb gedaan. Petje af voor de begeleiding, er is super goed voor ons gezorgd voor- tijdens en na de ceremonie en dat gaf me een heel veilig gevoel! Ik kom zeker terug, wanneer de tijd rijp is. Bedankt voor deze bijzondere ervaring! Liefs Sandra
Jurren SchaapJurren Schaap
12:47 03 Jan 24
Wow! Wat een bijzondere ervaring was dit zeg. Een hele mooie groep met een prachtige diversiteit aan mensen. Thanks voor de goede begeleiding, het lekkere eten, de fijne slaapplek en de verhelderende gesprekken. Tot snel en bedankt!!!
claudia meurisclaudia meuris
13:19 01 Jan 24
Ik heb een paar weken geleden meegedaan met een 'reis' van MindTravellers. Dit is een ervaring die ik iedereen zou aanraden. Het heeft mij heel veel gebracht. Het werkte heel verhelderend voor mij. Ook de ambiance, voorbereiding, begeleiding en het delen van ervaringen achteraf was heel mooi.Zeker een aanrader ! Ik kan niet wachten om over een tijdje weer zo'n reis te maken.
Noortje van DNoortje van D
11:11 29 Dec 23
Ik heb een prachtige psilohuasca ceremonie mogen ervaren bij MindTravellers. De gezamenlijke sharing en de wandeling in de natuur op zondag ochtend zijn echt een aanvulling!Mindtravellers is super fijne plek die veilig aan voelde en die ik iedereen kan aanbevelen! 🙏🏻🤍
Niki HNiki H
09:23 23 Dec 23
Eén van de meest verbazingwekkende ervaringen uit mijn leven! De ruimte is mooi en comfortabel, de gidsen zorgen ervoor dat je je veilig en ontzettend goed verzorgd voelt, zodat jij je puur op je reis kunt concentreren. Beveel de ervaring ten zeerste aan aan iedereen die geïnteresseerd is om de wereld op een geheel nieuwe manier te zien.
ron bron b
09:18 23 Dec 23
Ik heb een prachtige reis gemaakt bij Mindtravellers. Ik heb me volledig onder kunnen dompelen in deze intense ervaring door de fijne en liefdevolle begeleiding. De ruimte voelde ook prettig en veilig. Ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren.
Brenda (Brendavdh)Brenda (Brendavdh)
17:11 05 Dec 23
Het is dat 5 sterren het hoogst haalbare is. Wat mij betreft verdient MindTravellers er 10!Wat een ontzettend fijn bedrijf. Prachtige locatie, professionele en liefdevolle gidsen en waanzinnige muziek.Ik heb in een korte tijd twee Psilohuasca reizen mogen maken.één privé sessie met mijn beste vriendin en één groepsceremonie in een fijne groep van 7 mensen.Wat een intense ervaring maar ook zo dankbaar dat ik dit heb mogen doen.Mijn reizen hebben volledig op gevoel plaats gevonden en wat veel gevoelens heb ik tijdens mogen hebben.Nu is het aan mij om hiermee aan de slag te gaan, zaken uit te vogelen en een betere versie van mijzelf te worden.Heel veel dank, voor alles!
Melanie DukelMelanie Dukel
17:10 28 Nov 23
Wat een fantastische ervaring om mijn truffelreis bij Mindtravellers te doen. Warm welkom, voelde direct als een liefdevolle familie met de begeleiders en andere deelnemers. De ceremonieruimte was prachtig, heel knus en ik voelde mij er direct heel prettig en veilig. Alles werd duidelijk en stap voor stap in goede banen begeleid en ik had een hele mooie truffelreis. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor een ieder om hier je truffel reis te ervaren 💜
Thuy TranThuy Tran
13:30 11 Sep 23
Klein beetje gespannen onderweg naar Culemborg.Vragen in je hoofd,wat kan ik verwachten?Bij binnenkomst viel alle spanning weg en voelde ik me gelijk op mijn gemak en welkom.Spulletjes neerleggen,de boel verkennen,iedereen gedag zeggen.Zo fijn om te merken dat je allemaal voor hetzelfde komt maar met een andere intensie.Alle laatste vragen worden beantwoord en alles wordt goed doorgesproken en ik ga volledig op mijn gemak naar de ceremonie ruimte.Je eigen fijne en schone plek.Ik heb een mooie,leerzame,beladen en vooral liefdevolle reis mogen maken.Gebeurtenissen van vroeger een plek mogen geven,opnieuw afscheid mogen nemen en vooral mezelf mogen ontdekken en lief mogen hebben.Het zal voor iedereen een andere reis zijn en elke keer weer anders wat je maar aankan.Ik kijk terug naar een fijn weekend met fijne mensen om me heen.Nu na een half jaar houd het me nog bezig op een positieve manier.Ben mezelf echt aan het fine tunen waar ik zelf helemaal blij van wordt,elke dag wordt steeds leuker!Als ik er weer aan toe ben kom ik zeker terug bij mindtravellers!Liefdevolle groet.
js_loader
× Chat