Wilkommen

MindTravellers

Für eine liebevolle innere Reise

Machen Sie Ihre Reise zum größten der Niederlande mit professionellen, sicheren und legalen Zeremonien zur Pflanzenheilkunde.

"The best way to find yourself, is to lose yourself in the service of others"

Mindtravellers, eine sichere und warme Atmosphäre

Wir haben eine ruhige, warme und liebevolle Umgebung geschaffen, in der Sie sich schnell wie zu Hause fühlen werden. Ein Ort, an dem Sie sich ganz dem Erlebnis hingeben können, das Sie erwartet. MindTravellers nimmt Sie nicht nur mit auf eine Entdeckungsreise Ihres Bewusstseins, sondern kümmert sich auch um Ihr körperliches und emotionales Wohlbefinden.

Unsere saubere, gemütliche und einladende Umgebung bietet den perfekten Hintergrund für Ihre tiefgreifenden inneren Erfahrungen und ermöglicht es Ihnen, die Reise mit Leichtigkeit und Komfort zu genießen. Nach einer intensiven inneren Reise mit Psychedelika sind Ruhe und Erholung unerlässlich.

Durch die Teilnahme an einer Zeremonie können Sie das Erlebnis am nächsten Tag voll und ganz teilen. Indem Sie Ihre Erfahrungen in Worte fassen, erhält alles einen Sinn und der „neue Plan“ (mit dem Alkohol aufhören, keine Ängste mehr usw.) wird praktikabler. Nach dem Austausch können wir einen Spaziergang machen, damit Sie erfrischt und ausgeruht in den neuen Tag starten können.

Wir laden Sie ein, sich uns auf dieser transformativen Reise anzuschließen, in dem Wissen, dass Sie in sicheren und fürsorglichen Händen sind.

Willkommen!

Jenseits von Ayahuasca, transformative Erfahrungen

Ayahuasca ist ein traditionelles spirituelles Elixier aus dem Amazonasgebiet. Eine Ayahuasca-Zeremonie bietet tiefgreifende persönliche Einblicke, ist in den Niederlanden jedoch illegal.

Aus diesem Grund bietet MindTravellers keine Ayahuasca-Zeremonie an, sondern konzentriert sich auf andere, sehr ähnliche, lebensverändernde Zeremonien. Diese Zeremonien, die in einer ruhigen und liebevollen Umgebung stattfinden, unterstützen Sie sowohl körperlich als auch emotional auf Ihrem Weg zur Selbstfindung.

Anstelle einer Ayahuasca-Reise bietet MindTravellers eine sichere Alternative, bei der Sie eine tiefgreifende innere Erfahrung erleben können.

Willkommen bei MindTravellers!

Gehen Sie bei MindTravellers auf eine tiefe Ebene des Bewusstseins und der emotionalen Verarbeitung

Zaubertrüffel-Zeremonie

Erleben Sie die besondere Kombination visionärer Pflanzen mit Psilocybin, die Sie auf eine tiefe Reise der Selbsterforschung und des inneren Erwachens führt.

Zaubertrüffel-Zeremonie

Finden Sie Ihren inneren Kompass und geben Sie Ihren Gefühlen Raum, anstatt sie zu verleugnen.

Lesen Sie mehr über unsere magischen Trüffelzeremonien

Hawaiianische Baby-Waldrosen-Zeremonie

Begeben Sie sich mit unseren hawaiianischen Baby-Holzrose-Zeremonien auf einen einzigartigen Weg der Selbstbeobachtung und erkunden Sie die Tiefen Ihres Bewusstseins mit dieser besonderen visionären Pflanze.

Was sagen andere MindTraveller?

Möchten Sie große Schritte in Ihrer persönlichen Entwicklung machen?

Dann gehen Sie mit MindTravellers auf eine Reise. Auf einer inneren Reise zu unbekannten, unerforschten Bereichen in dir. An den Ort, an dem Sie Zugang zu anderen Perspektiven und aufschlussreichen Antworten erhalten. Ein Ziel, das man mit normalen Gesprächen nicht so einfach erreichen kann. Ein Psilohuasca-Erlebnis oder ein Magic Truffle-Erlebnis kann Sie enorm bereichern.

Mit Hilfe unserer Pflanzenheilmittel tauchen Sie in sich selbst ein, um neue Bereiche zu erkunden. Je onderbewustzijn toont je verrassende panorama’s. Einsichten und Weisheiten, um wichtige Lebensfragen aus einer anderen Perspektive zu untersuchen. Auf diese Weise können Sie wiederkehrende Blockaden lösen und zu der Person werden, die Sie wirklich sein möchten.

Gefällt Ihnen das? Lesen Sie hier mehr über MindTravellers-Erlebnisse und Magic Truffle-Erlebnisse.

MindTravellers
5.0
Basierend auf 239 Bewertungen
powered by Google
Jaap LuchiesJaap Luchies
21:39 03 Apr 24
MrMikejee1337MrMikejee1337
15:11 27 Mar 24
Met veel liefde verbleven er werd super goed voor je gezorgd!!
Marcel de VoerMarcel de Voer
14:22 26 Mar 24
Een hele fijne ervaring (reis) gehad en wat een fijne en liefde volle mensen.
Cathy VloedbeldCathy Vloedbeld
16:56 24 Mar 24
Prachtige ceremonie vol met liefdevolle mensen die je goed helpen en begeleiden. Een erg mooie ervaring.
Etienne CassartEtienne Cassart
13:23 18 Mar 24
Het was een primeur voor mij (absoluut de eerste, ik heb nog nooit iets "geproefd"). De ervaring was 100% positief. De omgeving en de mensen die ons vergezellen zijn aangenaam. We kregen antwoord op al onze vragen en de uitleg was werkelijk overvloedig. Ik heb mij op geen enkel moment onzeker gevoeld, ondanks de spectaculaire en zeer introspectieve effecten. Muziek neemt letterlijk de controle over de hersenen over. Heerlijk ! Na de ceremonie is er ook een interessante debriefing. De maaltijden en slaapomstandigheden zijn ook erg goed. Ik heb gereisd (een beetje, veel, ik weet het niet omdat het de enige keer was)... ik heb ervan genoten. In alle gevallen kwam ik er een beetje "uitgeput" uit, maar volledig ontspannen van alle spanningen (stress, ruggengraat, knieën). Het heeft mij veel goeds gedaan en ik mis de muziek enorm. Voor het overige voel ik geen enkele verslaving, behalve het verlangen om verder te gaan op een andere reis. Even later is het een kwestie van niet overdrijven en in ieder geval wachten op de gunstige effecten in de weken die volgen. Ik adviseer iedereen!
anne suttelsanne suttels
07:32 18 Mar 24
Onderweg naar collumborg had ik wat zenuwen maar bij aankomst was het onthaal zéér aangenaam. Vriendelijk onthaal, mijn reis was mooi. Ik heb ervaren wat echte liefde is en ik wil dit vasthouden en aan mijn medemens meegeven. Ik ben Wel niet diep genoeg kunnen gaan door allerlei factoren rond mij en daarom zal ik zeker nog eens terug gaan. Ze hebben daar heel goed voor ons gezorgd, ze zijn echt zo lief en bekommerd om ons . Ik wil dit aan iedereen die het nodig heeft zeer aanbevelen. Dankjewel aan alle lieve mensen daar aanwezig voor ons.♥️♥️♥️
M. vd VM. vd V
23:19 10 Mar 24
Vandaag is het 1 jaar geleden dat ik bij jullie mijn reis heb gemaakt. Iedere dag ben ik nog dankbaar dat ik dat heb gedurfd en heb gedaan. Het geeft mij zoveel inzicht, kennis en kracht in moeilijkere tijden. Vandaag sta ik extra stil bij wat ik toen gekregen heb ❤️
Mustafa yazilitasMustafa yazilitas
11:39 05 Mar 24
Ik heb dit meerdere malen gedaan in het verleden, maar jullie zijn de beste begeleiders wat ik ooit heb gehad. En de bezoekers, de gasten, de reizigers, de dag erna heb ik zoveel wijsheden van hun gehoord na hun reis, dat ik het gevoel had dat ze mij die verhalen moesten vertellen, dat is wat ik van hun moest horen en zien., een gezamenlijke ervaring delen.... Net of ze mij ook aan het begeleiden waren... en ik hun...
SandraSandra
18:07 22 Feb 24
Wat een waanzinnige ervaring! Ik zou het iedereen aanraden… Zo bevrijdend! Het was ontzettend heftig, alle emoties zijn voorbij gekomen maar ik voel me zo heerlijk. Alsof ik 10 rugzakjes af heb gedaan. Petje af voor de begeleiding, er is super goed voor ons gezorgd voor- tijdens en na de ceremonie en dat gaf me een heel veilig gevoel! Ik kom zeker terug, wanneer de tijd rijp is. Bedankt voor deze bijzondere ervaring! Liefs Sandra
Jurren SchaapJurren Schaap
12:47 03 Jan 24
Wow! Wat een bijzondere ervaring was dit zeg. Een hele mooie groep met een prachtige diversiteit aan mensen. Thanks voor de goede begeleiding, het lekkere eten, de fijne slaapplek en de verhelderende gesprekken. Tot snel en bedankt!!!
claudia meurisclaudia meuris
13:19 01 Jan 24
Ik heb een paar weken geleden meegedaan met een 'reis' van MindTravellers. Dit is een ervaring die ik iedereen zou aanraden. Het heeft mij heel veel gebracht. Het werkte heel verhelderend voor mij. Ook de ambiance, voorbereiding, begeleiding en het delen van ervaringen achteraf was heel mooi.Zeker een aanrader ! Ik kan niet wachten om over een tijdje weer zo'n reis te maken.
Noortje van DNoortje van D
11:11 29 Dec 23
Ik heb een prachtige psilohuasca ceremonie mogen ervaren bij MindTravellers. De gezamenlijke sharing en de wandeling in de natuur op zondag ochtend zijn echt een aanvulling!Mindtravellers is super fijne plek die veilig aan voelde en die ik iedereen kan aanbevelen! 🙏🏻🤍
Niki HNiki H
09:23 23 Dec 23
Eén van de meest verbazingwekkende ervaringen uit mijn leven! De ruimte is mooi en comfortabel, de gidsen zorgen ervoor dat je je veilig en ontzettend goed verzorgd voelt, zodat jij je puur op je reis kunt concentreren. Beveel de ervaring ten zeerste aan aan iedereen die geïnteresseerd is om de wereld op een geheel nieuwe manier te zien.
ron bron b
09:18 23 Dec 23
Ik heb een prachtige reis gemaakt bij Mindtravellers. Ik heb me volledig onder kunnen dompelen in deze intense ervaring door de fijne en liefdevolle begeleiding. De ruimte voelde ook prettig en veilig. Ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren.
Brenda (Brendavdh)Brenda (Brendavdh)
17:11 05 Dec 23
Het is dat 5 sterren het hoogst haalbare is. Wat mij betreft verdient MindTravellers er 10!Wat een ontzettend fijn bedrijf. Prachtige locatie, professionele en liefdevolle gidsen en waanzinnige muziek.Ik heb in een korte tijd twee Psilohuasca reizen mogen maken.één privé sessie met mijn beste vriendin en één groepsceremonie in een fijne groep van 7 mensen.Wat een intense ervaring maar ook zo dankbaar dat ik dit heb mogen doen.Mijn reizen hebben volledig op gevoel plaats gevonden en wat veel gevoelens heb ik tijdens mogen hebben.Nu is het aan mij om hiermee aan de slag te gaan, zaken uit te vogelen en een betere versie van mijzelf te worden.Heel veel dank, voor alles!
Melanie DukelMelanie Dukel
17:10 28 Nov 23
Wat een fantastische ervaring om mijn truffelreis bij Mindtravellers te doen. Warm welkom, voelde direct als een liefdevolle familie met de begeleiders en andere deelnemers. De ceremonieruimte was prachtig, heel knus en ik voelde mij er direct heel prettig en veilig. Alles werd duidelijk en stap voor stap in goede banen begeleid en ik had een hele mooie truffelreis. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor een ieder om hier je truffel reis te ervaren 💜
Thuy TranThuy Tran
13:30 11 Sep 23
Klein beetje gespannen onderweg naar Culemborg.Vragen in je hoofd,wat kan ik verwachten?Bij binnenkomst viel alle spanning weg en voelde ik me gelijk op mijn gemak en welkom.Spulletjes neerleggen,de boel verkennen,iedereen gedag zeggen.Zo fijn om te merken dat je allemaal voor hetzelfde komt maar met een andere intensie.Alle laatste vragen worden beantwoord en alles wordt goed doorgesproken en ik ga volledig op mijn gemak naar de ceremonie ruimte.Je eigen fijne en schone plek.Ik heb een mooie,leerzame,beladen en vooral liefdevolle reis mogen maken.Gebeurtenissen van vroeger een plek mogen geven,opnieuw afscheid mogen nemen en vooral mezelf mogen ontdekken en lief mogen hebben.Het zal voor iedereen een andere reis zijn en elke keer weer anders wat je maar aankan.Ik kijk terug naar een fijn weekend met fijne mensen om me heen.Nu na een half jaar houd het me nog bezig op een positieve manier.Ben mezelf echt aan het fine tunen waar ik zelf helemaal blij van wordt,elke dag wordt steeds leuker!Als ik er weer aan toe ben kom ik zeker terug bij mindtravellers!Liefdevolle groet.
js_loader
× Chat